Friss hírek

2006.01.02. 12:41

A nyuszis magazin Indiába készül

A Káma-Szutra hazáját szemelte ki a Playboy magazin a legújabb célpontjának. Az indiai változat mellőzi majd a meztelenkedést. A nyuszis lányok helyett a divatra, az életmódra, a sztárvilágra és a sportra összpontosít.

BAMA

A népszerű sajtóterméket a jövőben Indiában is kiadják, persze csak addig „amíg ruhákban láthatók benne a lányok”. Ez volt legalábbis a kikötés, mondta Christie Hefner, a Playboy Enterprises igazgatója. Az indiai Playboy magazinban nem lesz meztelenkedés. Az életmód, a pop-kultúra, a divat, az interjúk, a sztárvilág és a sport köré összpontosul a magazin felépítése. Miért éppen Indiát szemelte ki a Playboy vezetősége? Arra két magyarázat is létezik. Egyfelől Indiában nagy az igény a külföldi újságokra. Kína után ez az ország adja a világ második legnagyobb újságpiacát mintegy 79 millió eladott napi példányszámmal. Másfelől az indiai változattal a Playboy magazin visszatérhet a lap eredeti, „klasszikus” koncepciójához, amikor még nem a szexről és a nyuszis lányokról szólt a magazin filozófiája, hanem a cikkei miatt olvasták a lapot. (herald tribune)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!