Friss hírek

2006.01.08. 14:51

A Fidesz helyreigazítást kér

A Fidesz helyreigazítási kérelemmel fordul a Vasárnapi Hírek szerkesztőségéhez, a lap vasárnap megjelent "Rogán Antal lehetett a Magyar Vizsla előolvasója" című írása miatt.

BAMA

A helyreigazítást - ahogy a Fidesz fogalmazott - a cikkben leírt hazug, valótlan és megalapozatlan tényállítások indokolják. "Így például nem állja meg a helyét az az állítás, miszerint a „Fidesz egyik magas rangú vezetője december végén ismerkedett a  Magyar Vizsla új számával”. Az a magas rangú vezető ugyanis, akit a cikk sejtet, a cikkben feltüntetett időpontban nem is tartózkodott Magyarországon" - olvasható a párt közleményében. A Vasárnapi Hírek azt írta, hogy értesülése szerint a Magyar Vizsla nyomtatás előtt legalább egy magas rangú Fidesz-vezető, "lapunk tudtával Rogán Antal kampányfőnök kezén ment át."

A Fidesz - szögezték le a reagáló közlemény megfogalmazói - bízik abban, hogy a Vasárnapi Hírek helyt ad helyreigazítási kérelmének, és a jövőben tartózkodni fog a hasonló alaptalan, lejárató szándékú vádaskodásoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!