Friss hírek

2005.11.14. 14:48

Válogatós Geszti

A Rapülők januári mega bulija gőzerővel közeledik, de még mindig nem döntöttek, ki lesz Nember One a koncerten. Dobó Kata, Osvárt Andrea vagy Gubás Gabi.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Geszti Péter és Seres Attila
[/caption]Valljuk be nem könnyű a döntés, megértjük Gesztiéket. Attól függetlenül, hogy a stúdióban készül a Riszájkling album és elindulnek a próbák a megakoncertre, Geszti elég sokat üldögél. Nem pihen persze a Rapülők főnöke, ha nem táncosokat válogat. Legalább kétszázan jelentkeztek a felhívásra, miszerint a Rapülőkkel léphetnek együtt színpadra.  Geszti nem egyedül dönt arról, [caption id="" align="alignright" width="120"] Ketten a kétszáz közül
[/caption]ki kerül be a tánckarba, hanem a Megasztár koreográfusával Seres Attilával és Rapülők művészeti vezetőjével Mészáros Péterrel mustrálják a táncosok tudását. A hírek szerint, ugyanis idegen nem léphet be a válogatásra, igen tehetséges táncosok jelentkeztek, a rögtönzött zsűri szerint várakozáson felüli a táncosok tudása. Elsősorban karizmatikus, egyedi karaktereket keresnek, ugyanis a tánctudásukat a koreográfusok még alakíthatják, ám a kisugárzást nem tudják pótolni. Érdekes módon nemtől, kortól függetlenül jelentkeztek a táncosok. A válogatáson produkálta magát tíz éves gyerek ugyanúgy, ahogy negyven éves táncos is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!