Friss hírek

2005.11.06. 14:38

Negyvenezer önkéntest akar a Fidesz

A Fidesz legalább negyvenezer önkéntest kíván mozgósítani a választási kampányra.

BAMA

Információink szerint országszerte toborzóirodák nyílnak majd. Orbán Viktor Fidesz-elnök vasárnapi beszédében a Fidesz budapesti szövetségi gyűlésen erre célzott, amikor arra kérte az embereket, jelentkezzenek önkéntesnek, kopogtatónak, és előre különítsenek el szabadidőt, kérjenek erre lehetőséget a családtagjaiktól. „Vannak idők, amikor áldozatokra van szükség ” - mondta Orbán.

Az új stratégia annak belátása, hogy az országos média kézben tartása híján jövőre a mozgósítás más eszközeit kell igénybe vennie. Információink szerint a hagyományos, különösen az angolszász országokban ismert „házalás” mellett a Fidesz internetes portáljai is megújulnak majd, amelyhez Orbán egy ismert amerikai szakember segítségét veszi igénybe. Orbán a vasárnapi beszédben durva és övön aluli választási kampányt vetített előre, amelynek szerinte ő lesz az első számú célpontja. „Én bírni fogom” - mondta a szövetségi gyűlésnek, és arra kérte a résztvevőket, ők is készüljenek a legrosszabbakra.

Legyen a változás éve 2006 - jelentette ki Orbán Viktor. A változás lényege, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek, a változás után pedig egyszerre lesz jelen Magyarországon a szabadság és a biztonság - mondta a pártelnök mintegy 12-13 ezer meghívott előtt. Hozzátette: a változás kulcsa a munka, a tisztes polgári létnek munkával elérhetőnek kell lennie. Orbán Viktor szerint saját magyar felemelkedési modellre van szükség, mert megváltozott a világ a körülöttünk. Mint mondta, tudja, hogy a támadásoknak lesz kitéve a következő időszakban, és hozzátette: "Én bírni fogom, de készüljetek fel a ti is". Közölte: a Fidesz hármas értékrendjét - munka, család nemzet - ki kell egészíteni a tisztességgel. "A mi szövetségünk legyen a tisztelet pártja Magyarországon" - mondta a pártelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!