Friss hírek

2004.11.16. 19:31

Varsányi: ködösítenek

Varsányi Péter szerint "egyértelműen megállapítható, hogy a VII. kerület területén a főváros kezelésében lévő főútvonalakon rendszeresen és visszatérően kerékbilincset helyeznek el a VII. kerületi közterület-felügyelet és a Centrum Parkoló Kft. munkatársai, amire nem rendelkeznek illetékességgel".

BAMA

A Fővárosi Közterület-felügyelet igazgatóját a parkolási cég részéről korábban rágalmazással vádolták. "Én nem rágalmaztam, hanem tényeket közöltem" - mondta az igazgató, hozzátéve: kezdeményezi az ügyészségnél a törvényességi vizsgálatot, tisztázandó, hogy a VII. kerületi közterület-felügyelet és a Centrum Parkoló Kft. törvényesen végezte-e a kerékbilincselést.
Mint mondta, visszautasítja a támadásokat, és meggyőződése, hogy a parkolási társaság és a VII. kerületi közterület-felügyelet a sajtóközleménnyel próbálja "a saját törvénytelen gyakorlatáról a figyelmet elterelni".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!