Emiliano Martínez: három gólt kaptam, de azt hiszem, utána mindent jól csináltam

Története során harmadszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Argentína azzal, hogy a katari torna vasárnapi fináléjában 2-2-es rendes játékidő és 3-3-as hosszabbítás után tizenegyesekkel 4-2-re legyőzte a legutóbb aranyérmes francia válogatottat.

baon.hu

Emiliano Martínez argentin kapus (b), miután kivédte a francia Kingsley Coman (j) lövését a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban vasárnap. Argentína a párbajban 4-2-re győzött.

Fotó: Ronald Wittek / MTI

– „Nyugodtan éltem meg a büntetőket. Ismét háromszor rúgtak kapura a meccsen, és három gólt szereztek. De azt hiszem, utána mindent jól csináltam.”

– mondta Emiliano Martínez, majd a meccs utáni interjúban elmondta, végig uralták a meccset, nem volt szerencséjük, de végül megnyerték a vb-t, amire nincsenek szavak – írja az origo.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!