Katar 2022

2022.12.02. 12:31

A következő világbajnokságon is ott lehet a portugálok 39 éves védője

A portugál labdarúgó-válogatottal pályafutása negyedik világbajnokságán szereplő Pepe elképzelhetőnek tartja, hogy nem a katari lesz az utolsó vb pályafutása során.

baon.hu

Pepe negyedik világbajnokságán szerepel a portugál válogatottal

Fotó: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

A 39 éves védő úgy fogalmazott, alapvetően el tudja képzelni, hogy a 2026-os tornán is ott legyen a portugál csapattal.
„Most azért vagyok itt, hogy élvezzem ezt a vb-t, minden más pedig a jövő zenéje” – jelentette ki Pepe, aki a négy év múlva, az Egyesült Államok, Kanada valamint Mexikó közös rendezésében sorra kerülő vb-n 43 éves lesz – írja az origo.hu.

A 130-szoros válogatott futballista hétfőn, az Uruguay ellen 2-0-ra megnyert találkozón kapott először játéklehetőséget a katari vb-n, ezzel a tornák történetének harmadik legidősebb játékosa, aki pályára lépett. A védő „egészségesnek és késznek” érzi magát a további bevetésekre, melyek közül az első akár már pénteken bekövetkezhet, a már biztosan nyolcaddöntős portugálok a csoportkör utolsó fordulójában a Koreai Köztársaság ellen lépnek pályára 16 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!