Thomas Müller megdicsérte csapattársát a Spanyolország ellen rúgott gólért

Niclas Füllkrug egyenlített Spanyolország ellen a katari világbajnokságon, és ezzel jó esélye van a csapatának kiharcolni a továbbjutást a csoportból. A csapattársa Thomas Müller azt mondta, hogy a csatár azért van ott a keretben, mert ilyen lövésere képes. A spanyolok szövetségi kapitánya, Luis Enrique szerint a játékosai nem hitték el, hogy legyőzhetik a németeket.

baon.hu

Forrás: magyarnemzet.hu

A németek hőse Niclas Füllkrug, aki a 70. percben állt be, majd tizenhárom perccel később szép lövéssel egyenlített. A csapattárs Thomas Müller szerint a csatár azért van ott a keretben, mert ilyen lövésere képes.

A spanyol válogatott kevésbé örült ennek az eredménynek, és nem csak azért, mert végül is nyerő állásból kényszerült pontosztozkodásra. Győzelem esetén már továbbjutást ünnepelhetett volna a remek gólkülönbségével, amelyet Costa Rica 7-1-es legyőzésével alakított ki – írja a Magyar Nemzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!