Katar 2022

2022.11.29. 17:50

Felfigyelt a német válogatott gólszerzőjére a Bayern München

Niclas Füllkrug a Spanyolország elleni világbajnoki mérkőzésen szerzett egyenlítő gólt a német válogatottnak, a Bayern vezetősége pedig fontolgatja, hogy leigazolja.

baon.hu

Niclas Füllkrug komoly lehetőséget kaphat

Forrás: INA FASSBENDER / AFP

A bajor sztárcsapat főnökei megkérdezték a 29 éves játékosról a német csapattársait, akiknek a visszajelzései pozitívak voltak – Thomas Müller nyilvánosan is megdicsérte őt.

Bár Füllkrug szerződése 2025-ig szól a Werder Bremennel, a brémaiaknak minden bizonnyal jól jöhetne az érte kapott összeg. A Transfermarkt szerint a piaci értéke 5 millió euró, de ezt Katarban feljebb segítheti a német csatár – olvasható az origo.hu-n.

Füllkrug tavaly a másodosztályú Werder Bremenben 13 gólig jutott, az idei élvonalban azonban már 15 forduló után 10 gólnál jár. A válogatottban az Omán elleni debütálásán győztes gólt lőtt november 16-án, a katari világbajnokságon pedig Japán és Spanyolország ellen is csereként állt be, utóbbin egyenlítő gólt szerzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!