Okoslottó

2019.01.31. 14:54

Több mint hárommilliárd forint várja ezen a hétvégén a lottózni vágyókat

 2 milliárd 233 millió forintra nőtt az Ötöslottó főnyereménye, a Hatoslottón pedig a jackpot már 770 millió forintra halmozódott.

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Cookie Studio

18 hete nem volt telitalálatos szelvény az Ötöslottón, így a főnyeremény több mint kétmilliárd forint az ötödik játékhéten, ráadásul a Hatoslottó sem talált gazdára múlt vasárnap, így a megnyerhető összeg is szépen halmozódik; elérte a 770 millió forintot – hívja fel a figyelmet a Szerencsejáték Zrt. csütörtöki közleménye.

A közlés arra is kitér, hogy lottózni az utolsó pillanatokig lehet, akár másfél órával a sorsolások előtt feladhatják lottószelvényeiket.

Ehhez az Okoslottó nyújt segítséget, amely gyors, egyszerű és könnyen elérhető, ráadásul évről évre egyre többen használják.

Havonta átlagosan 144 000 lottószelvényt játszanak meg Okoslottón keresztül. A legnépszerűbb játékok az applikáción: az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Skandináv lottó, őket követi, az Eurojackpot és a Kenó.

Az Okoslottó egy egyszerűen letölthető mobilalkalmazás, amely segít a játékszelvény kitöltésében valamint a fogadási sms összeállításában, vagyis megkönnyíti a fogadást. A játékok díja mobilegyenlegről, de akár belső egyenlegről is fizethető amennyiben a játékos regisztrált a bet.szerencsejatek.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!