képességfejlesztés

2020.09.22. 11:07

Tanuló fesztivált rendeznek Pécsen

Negyedik alkalommal rendezik meg a csütörtökön kezdődő Tanuló Fesztivált a baranyai megyeszékhelyen aktuális témákat érintve – közölték a szervezők.

Forrás: bama.hu

Mint arra a Nevelők Háza Egyesület közleményében emlékeztettek, az első pécsi eseményt 2017-ben tartották meg, amikor Pécs átvette az UNESCO Globális Tanuló Város Díját.

A Pécsi Tudományegyetem, valamint a tanulás, az egyéni és közösségi képesség fejlesztése mellett elkötelezett oktatási, tudományos, kulturális, művészeti, gazdasági, sport-, természetvédő szervezetek és intézmények támogatásával megvalósuló idei programok szeptember 24. és 26. között zajlanak majd.

Az idei fesztiválon a technológia és digitalizáció, a pandémia, a család és tanulás, a hagyományok és a tehetséggondozás témái köré szerveződnek a programok a pécsi Civil Közösségek Házában és annak udvarában, valamint a fesztivál résztvevőinek saját helyszínein.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy érdemes az előre meghirdetett események között figyelni az online formában is meghirdetett programokra, hiszen azok otthonról is meghallgathatók, követhetők. A fesztivál részletes programja megtalálható az esemény weboldalán.

A borítókép egy korábbi Tanuló Fesztiválon készült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!