Népszerűsítés

2020.06.29. 11:44

Személyre szabott üzenetekkel kampányol a Magyar Turisztikai Ügynökség külföldön

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a nemzetközi Budapest-kampánnyal párhuzamosan elindította Magyarországot népszerűsítő kampányát is, a hirdetések 2020 nyarán először azoknak az országoknak a lakóit szólítják meg, amelyek Magyarországtól autóval is elérhető távolságban vannak – közölte az ügynökség hétfőn.

Forrás: Shutterstock

A közleményben kiemelték: a koronavírus-járvány utáni felépülésben kiemelten fontos, hogy ne csak a belföldi turizmus induljon el újra,

hanem a határok megnyitásával egy időben fokozatosan elkezdjenek visszatérni a külföldi utazók is.

A június 16-tól július végéig tartó kampányidőszakban először

  • Németországban,
  • Ausztriában,
  • Szlovákiában,
  • Csehországban,
  • Lengyelországban,
  • Szerbiában és
  • Romániában kezdi el a kommunikációt az MTÜ.
  • Elsősorban a digitális platformokat használva, így a Facebookon, YouTube-on rövid imázsfilmekkel és egyéb hirdetésekkel üzen a közeli országok utazást tervező családjainak, baráti társaságainak írják a közleményben.

    A WOW Hungary országmárka alatt futó kampány célja felhívni a figyelmet arra,

    a koronavírus járvány után Magyarország készen áll vendégül látni a turistákat.

    Az MTÜ közölte, kampányai során először nemcsak saját nyelvükön szólítja meg az utazást tervezőket, de minden célországban más és más kisfilmeket mutata be, és a különböző célcsoportoknak különböző üzeneteket fogalmaz meg.

    Valamennyi filmben közös, hogy felhívják a figyelmet Magyarország vízkincseire.

    A kampány későbbi szakaszában, a digitális és közösségi platformok mellett bizonyos célpiacokon televíziós és közterületi hirdetésekben is megjelennek majd a WOW Hungary Wellspring Of Wonders országmárka alá tartozó üzenetek, ezzel is tovább építve a kommunikációs platformot tájékoztatott az MTÜ.

    Borítókép: illusztráció

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!