az idő urai

2018.01.05. 17:48

Sminkeljen, mint a villám!

Van, hogy úgy érzi, reggelente egyszerűen nincs ideje sminkelni? Elaludt és inkább az autóban festené ki magát? Ne tegye, segítünk!

Táskás, karikás szemek

Eddig reggelente 20-30 percet is eltöltött azzal, hogy a szeme alatti karikákat, táskákat eltüntesse? Inkább igyon meg minden este, lefekvés előtt egy csésze kamillateát. Ébredéskor már halványabbak lesznek a karikák, ráadásul ha az esti teából hagy egy keveset, és vattakorongot márt bele, amelyet pár percre a szemhéjára helyez.

Fáradt szem

Hogy frissebbnek tűnjön, göndörítse be szempilláidat az erre kitalált csipesszel!Ezután jöhet a szempillafestés, és egy nagyon kevés csillámpor – máris ragyogni fog!

Szürke, élettelen színű bőr

A szürke bőrre a legjobb megoldás a váltakozó hideg-meleg arcfürdő (utoljára a hideg vizet használni), hiszen ezzel javítja bőre vérkeringését, egyből kipirul. Egy kis „hegyi levegővel” rá lehet segíteni! Ahol kicsit kipirosodtál a fürdő hatására, oda kenj majd egy kis arcpírt, hogy később is legyen színe a bőrödnek!

Mosatlan haj

Nos, azzal tényleg nem nagyon lehet mit kezdeni, főleg, ha hosszú és be is kell szárítani. A száraz sampon megoldás lehet, de sötét hajban például nehéz elkerülni, hogy „poros” látszatot keltsen.Ha frufruja van.

Csúnya körmök

Lekopott a lakk a körméről? Semmiképpen se induljon el így, hiszen rettenetesen ápolatlan látvány. Inkább gyorsan mossa le, és amíg nincs ideje újrafesteni, hagyja természetesen.

Cserepes száj

Elég fogkefével átdörzsölni, így mindössze csak egy kis szájfényre van szüksége. Ha a leheletével sem elégedett fogmosás után, jöhet a diszkrét rágózás.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!