ösztönző példaképek

2018.05.14. 12:31

Ők az ország leginspirálóbb női

A Femcafe.hu olyan női példaképeket keresett, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége ösztönző lehet bárki számára.

A díjazottak: (balról jobbra) Dr. Prokop Susanne – Agykutató, Dr. Jázmin Zboray Antónia – Bohócdoktor, Palágyi Eszter – Séf, Benes Anita – Daalarna, Pistyur Veronika – a Bridge Budapest ügyvezetője, Tóth Ivett – Műkorcsolyázó, Kosaras Renáta – Festőművész Fotó: Cser Dániel

Forrás: lokál

Idén nyolc kategóriában díjazták a leginspirálóbb hölgyeket, akik hatalmas buli keretében vehették át az elismeréseket – írja a Lokál. Az eseményről tudósító lap szerint az egyik díjazott, a műkorcsolyázó Tóth Ivett azt mondta, minél több gyereket szeretne arra inspirálni, hogy elkezdjen sportolni. Palágyi Eszter séf pedig édesapjának köszönte meg a díját, akit nemrég vesztett el.

Sarka Kata, a rendezvény egyik szervezője szerint minden édesanya inspiráló nő, mert tudják, hogy mennyi munka van a gyerekek nevelésében. Egy tehetséges és kiemelkedően pozitív személyiség pedig még pluszban ösztönző lehet – tette hozzá. Üzlettársa, Rogán Cecília hozzátette: számára a gyerekek és a sport a legmotiválóbb dolgok az életben.

A show-n Tóth Vera és Király Linda is énekelt, Caramel pedig egy gyerekkórus közreműködésével adta elő Szállok a dallal című szerzeményét, nagy sikert aratva.

A gála után Gönczi Gábor szórakoztatta a résztvevőket, akik közül sokan, így például Katus Attila és a Nyári lányok is csatlakoztak hozzá egy-egy nóta erejéig.

Borítókép: Balról jobbra a díjazottak: Dr. Prokop Susanne agykutató, Dr. Jázmin Zboray Antónia bohócdoktor, Palágyi Eszter séf, Benes Anita divattervező, Daalarna, Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője, Tóth Ivett műkorcsolyázó, és Kosaras Renáta festőművész

Fotó: Cser Dániel / Lokál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!