szupernagyi

2019.09.08. 06:15

Ő a legsportosabb nagymama

Elképesztően aktív életet él Sharon Mehalek, akinek 11 unokája van. Nem nordic walking bottal tesz kisebb túrákat, kőkemény edzésekkel gyúrja ki magát.

Forrás: Shutterstock

A 67 éves nagymama nem elégedett meg azzal, hogy sikeres testépítő lett. Megtanult szörfözni, kickbox edzésekre jár és jóga, valamint HIIT oktatással is foglalkozik – írja a Metrora hivatkozva a Diéta és fitnesz.

Ha ez nem lenne elég, nyert már kerékpárversenyt, és elkezdett snowboardozni is.

Elmondása szerint, amikor még ő volt középiskolás, a lányoknak nem sok esélyt adtak arra, hogy kipróbáljanak újabb, és újabb sportokat, így ő is, ahogyan sokan mások, szurkolólány lett a gimiben.

A sport egészen az ötödik gyermeke megszületéséig nem volt jelen az életében. Ám ekkor elment egy csoportos fitnesz órára, majd évekkel később ő maga is oktató lett. „A fitnesz lett a szenvedélyem, és minden azzal kezdődött, hogy egyszerűen fitt nő akartam maradni az öt gyermekem mellett”- magyarázta az asszony, aki 2016-ban 63 éves korában vette az első szörf óráját, mára pedig egész tehetséges versenyzőként tartják számon. Sharon azt mondja a sportok lényege, hogy a lehető legjobb példát mutassa gyermekeinek, és 11 unokájának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!