Trükkök

2021.01.13. 10:10

Lesse el a hírességek szokásait!

Szépek, sikeresek és gazdagok. Könnyű nekik, hiszen edzők, táplálkozási és szépségszakértők csapata irányítja a mindennapjaikat, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki. Néha azonban meglepően egyszerű eszközökkel harcolnak az idő múlása ellen.

Számtalan trükköt tanulhatunk el bőrünk fiatalon tartására

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Kipróbálná kedvencei szépségápolási fortélyait? Rajta! – írja legutóbbi számában a Fanny magazin nyomán a Vasárnap Reggel.

Mutatunk néhány otthon is megvalósítható praktikát.

Beyoncé – Csodaital reggelire

Víz, citromlé, Cayenne-bors és juharszirup keverékével indítja a napját, hogy serkentse az anyagcserét és energiát biztosítson szervezetének. Ezzel az itallal esetenként kiváltja az étkezést is, bár hosszú távon nem ajánljuk ezt, mert így fontos vitaminokat és tápanyagokat von meg a testétől.

Az énekesnő az értékes sejtmegújító, ránctalanító összetevőket tartalmazó arckrémét időnként a testére is használja – nem véletlenül ilyen ragyogó a bőre.

Scarlett Johansson – Olajok ereje

A világos bőrű színésznő megjelenése mindig kifinomult, természetes. Nagy titka: az egyensúly. Bár alkalmakkor imádja erősebben sminkelni magát – nagy kedvence a vörös rúzs –, a hétköznapokon nem használ, csak korrektort és szempillaspirált, így kímélve bőrét.

A cellulit ellen minden reggel jojobaolaj és esszenciális rozmaringolaj keverékével masszírozza át a kritikus területeket.

Shakira – Szerencsés gének

A kolumbiai énekesnő állítása szerint szépségét a genetikának köszönheti, csodás alakját pedig a sok mozgásnak, elsősorban a zumbának.

Ha édességéhség tör rá, fügét eszik.

E gyümölcs amellett, hogy finom és édes, vitaminokat, fehérjéket és rostot tartalmaz, ami telítettségérzetet okoz.

Emma Stone – Házi praktikák

A színésznő esküszik rá, hogy a legjobb arcradír a szódabikarbóna és víz keveréke, amit otthon kotyvaszt a konyhájában. El kell hinnünk neki, hiszen arcszíne mindig rózsás, bőre hibátlan. Persze azért a jó minőségű krémeket sem veti meg, és

leginkább a hialuronsavas arcmaszk jótékony hatásában bízik.

Jennifer Lawrence – Sellőlány

Jennifer a tengeri só szépítő, sejtregeneráló, tisztító hatásában hisz, amely a benne található ásványi anyagoknak köszönhetően gyakorlatilag újjávarázsolja a bőrét. A színésznő egyébként jógázni szeret és imádja a pilatest is.

Számtalan trükköt tanulhatunk el bőrünk fiatalon tartására
Fotó: Illusztráció/Shutterstock

Blake Lively – Majonéz a hajra

Ryan Reynolds szép és szerény felesége, a Pletykafészkek sztárja gyönyörű haját minden héten majonézes pakolással kényezteti. Így szőke fürtjei nemcsak akkor ragyognak, amikor a vörös szőnyegen vonul végig, hanem a mindennapokban is. Ezt a trükköt még édesanyjától tanulta. Imádja a sportot, sokat kirándul, biciklizik, és hetente négyszer személyi edző segítségével edz. Természetesen a táplálkozására is odafigyel: soha nem éhezteti magát, inkább kevesebbet eszik, többször.

Adriana Lima – Teafaolaj és kókuszvíz

Bár nehezen hihető, a gyönyörű modellnek is meg kell küzdenie időnként a pattanásokkal. Ezek ellen teafaolajat használ, amelynek erejében rendületlenül hisz már évek óta.

A brazil lány csodás bőrét állítólag a kókuszvíznek köszönheti:

nemcsak issza a kellemes nedűt, hanem egy nehéz nap után kókuszvízzel átitatott pamuttörülközővel frissíti fel fáradt arcbőrét.

Jennifer Aniston – Reggeli sokk

A színésznő szerint óriási szerencséje van, hogy nem kell küzdenie a pluszkilókkal, hiszen jó géneket örökölt. Ám hogy mégse legyen gond, hetente háromszor jógagyakorlatokat végez, így tartja formában magát. Reggel ébredéskor mindig belemeríti az arcát egy jégkockákkal teli tálba, ez felfrissíti a bőrt, összehúzza a pórusokat és csökkenti a szemhéj duzzanatát – legalábbis Jennifer szerint.

Mi a titka?

Cher igazi ikon, és mint ilyennek, megvannak a maga szépségtrükkjei. A 73 éves sztár még ma is energiabomba, az alakját pedig sokan megirigyelhetik. Bár nem tagadja, hogy a plasztikai sebészét is gyakran felkeresi, egyéb módon is sokat tesz azért, hogy fiatalos maradjon.

Hetente ötször jár edzeni, ez alól soha nem bújik ki. Az énekesnő egyébként, ha teheti, nem eszik húst. Azonban a desszerteknek nehezen tud ellenállni. Régi barátnőjével, Michelle Pfeifferrel találták ki a „mikrós édesburgonyát”, ezt szokták nassolni télen-nyáron, olykor még a cézársalátába is raknak belőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!