ezerforintos napijegy

2021.06.04. 07:33

Körjárattal indítja a budapesti hajózást a Mahart

Körjáratot indít péntektől Budapesten a Mahart PassNave Kft., BKK-bérlettel az első hétvégén ingyenes a hajózás.

Budapest, 2018. augusztus 10. A BKK (Budapesti Közlekedési Központ) hajójáratával a 26. Sziget fesztiválra utazó fesztiválozók megérkeznek az óbudai Hajógyári-szigetre 2018. augusztus 10-én. MTI Fotó: Sóki Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

A körjárat a Vigadó tér–Akadémia–Margitsziget – Sportuszoda–Batthyány tér – Műegyetem Bálna– Vigadó tér útvonalon naponta öt alkalommal közlekedik mától.

A hajójárat első három napján, pénteken, szombaton és vasárnap személyre szóló érvényes BKK-bérlet felmutatása esetén ingyenesen vehető igénybe az utazás.

Érvényes havi- és éves bérletet keddtől csütörtökig elfogadnak, hétvégén és bérlettel nem rendelkezőknek hétköznap a napijegy ára egységesen 1000 forint, amelynek birtokában az adott napon korlátlan alkalommal lehet utazni – írta a Mahart PassNave Kft.

A körjárat keddtől vasárnapig a Vigadó téri 5. pontontól indul kétóránként, először délben. Az utolsó járat este nyolckor fut ki.

Borítókép: Utasok a hajójáraton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!