Pihenés

2020.01.14. 12:14

Ezekkel a közös élményekkel az egész család feltöltődhet

A közös sütés-főzés csodálatos időtöltés lehet.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Kzenon

Lepje meg szeretteit egy különleges fotóalbummal! Válogassa ki a férje, a csemeték és saját maga gyerekkori fényképeit, majd rendezze el egy albumban úgy, hogy a hasonló életkorban készült felvételek egymás mellé kerüljenek. Már a szelektálás és a ragasztgatás is ellazítja, a fotók nézegetése közben pedig számos élmény felidéződhet a múltból olvasható a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

Hétvégi alvás

Egyik délután szellőztessen ki, és aludjon egy nagyot a csípős téli levegőben! Összekötheti az otthoni mozizással is: válasszanak a párjával, a gyerekekkel egy romantikus mozit, bújjanak össze a takaró alatt, és kapcsoljanak ki! A bóbiskolás után nyugodtan folytathatják a filmet.

Közös sütés-főzés

A közös családi kenyérsütés csodálatos élmény akár a nagyszülővel is. Korra, nemre való tekintet nélkül mindenki vegyen részt a dagasztásban, és amíg a kenyér ki nem sül, elevenítsék fel a 2019-as év emlékeit! Biztosan elhangzanak majd olyan történetek, amelyeket eddig nem mindenki ismert...

Receptek rendben

Az újságokból kivágott, édesanyjától, anyósától kapott, cédulákra firkantott és a netről kinyomtatott receptek közül mindig pont azt nem találja, amelyikre épp szüksége lenne? Itt az ideje, hogy egy csinos kis könyvbe rendezze az értékes papírokat, kedve szerint díszítve az oldalakat.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!