mozgás

2019.10.09. 10:08

Csaknem száz edző tornáztat meg mindenkit az ingyenes Fitbalance-en

Lesz spinning, walkenergie, jóga, bodyart, zumba, capoeira, HIIT és még sok minden más is.

Forrás: Shutterstock

Magyarország legnagyobb sport-és életmód fesztiválja, a Fitbalance október 13-án újra megnyitja kapuit a Papp László Budapest Sportarénában.

Közel 100 edző várja a sportolni vágyókat, köztük az ország legnépszerűbb sztáredzői, mint Rubint Réka, Schobert Norbert és Tatarek Rezső. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni itt lehet.

Az egész napos programon 8 tematikus mozgás zónában és a nagyszínpadon egymást érik majd az edzések, amiket bárki kipróbálhat: spinning, walkenergie, jóga, bodyart, zumba, capoeira, HIIT és még rengeteg mozgásforma!

Mindemellett több mint 50 kiállítótól ismerheti meg a legújabb trendeket, legyen szó táplálékkiegészítőről, sporteszközökről vagy fitneszruháról.

A női zónában pedig a legcsajosabb programok mellett izgalmas beszélgetések és tanácsadások is várnak sztárokkal, szakértőkkel, trénerekkel.

Vadonatúj zónával is bővül ősszel a rendezvény: a Fitbalance Plusz Zónában minden kérdésre választ kaphat a bemelegítéssel és a nyújtással kapcsolatban, valamint a sportrehabilitációt érintően is megismerheti az újdonságokat.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!