pótlás

2021.05.25. 19:45

MiniFishinget tartanak júniusban a Fishing on Orfű fesztivál szervezői

Egyfajta időutazást kínálnak, hiszen a rendezvény során a tavaly elveszett orfűi fesztiválélményeket kaphatják vissza mind a látogatók, mind a fellépő zenekarok.

Orfû, 2019. június 22. A Mulató Aztékok koncertje a Fishing On Orfû fesztivál harmadik napján, 2019. június 21-én. MTI/Sóki Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

Az augusztus végére halasztott Fishing on Orfű fesztivál szervezői egy „családias, időutazásra csábító” MiniFishinget tartanak a baranyai üdülőtelepülés kempingjében június 17. és 19. között – tájékoztatta Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-t.

A június 17. és 19. között zajló MiniFishing a sajtófőnök szerint egyfajta időutazást kínál, hiszen a rendezvény során „a tavaly elveszett orfűi fesztiválélményeket kaphatják vissza mind a látogatók, mind a fellépő zenekarok”.

A családias kisfesztivál vendégeinek számát a szervezők háromezer főben korlátozzák, és a rendezvényen – életkortól függetlenül – kizárólag a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt.

A MiniFishingen négy zenei helyszínen összesen negyvenöt produkciót nézhetnek meg az érdeklődők: fellép a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, Krúbi, az Elefánt, az Esti Kornél, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Galaxisok, a Pál Utcai Fiúk, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír, a Blahalouisiana, a Platon Karataev, Bérczesi Róbert és a Kaukázus.

A fesztivál részletes zenei programja a fishingonorfu.hu/minifishing oldalon tekinthető meg, arra limitált számban napijegyek és bérletek válthatók.

A szervezők már korábban közölték, hogy az eredeti időpont helyett az előre meghirdetett pótdátumon, augusztus 25. és 28. között tartják meg a járványhelyzet miatt tavaly elmaradt Fishing on Orfű fesztivált, azon pedig többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, és búcsúzik a Kistehén.

Borítókép: A Mulató Aztékok koncertje a Fishing On Orfű fesztivál harmadik napján, 2019. június 21-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!