Pályázat

2018.11.16. 17:09

Közösségépítő kezdeményezéseket támogat a Tesco

Még november 23-áig lehet jelentkezni az áruházlánc helyi közösségeket támogató, „Ön választ, mi segítünk” programjára. A pályázatra jótékony célú szervezetek és informális társaságok jelentkezhetnek, akik közösségükben egészséges életmódot népszerűsítő, környezetszépítő vagy épp oktató, képességfejlesztő programokat szeretnének megvalósítani.

Az érdeklődők országosan 61 körzetben jelentkezhetnek közösségépítő ötleteikkel. Pályázatot beadni a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon lehet. A jelentkezéseket a Magyar Adományozói Fórum által felkért független szakértők bírálják el, és választják ki közülük azokat, amelyek a szavazási szakaszba bejutnak, a programban ugyanis az áruházlánc vásárlói szavazhatnak arról, mely programok megvalósulását szeretnék támogatni.

A pályázaton minden, a szavazási szakaszba bejutott szervezet támogatásban részesül, ők a szavazatok számától függően 400, 200, illetve 100 ezer forintot kaphatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!