A levegő urai

2018.09.05. 12:15

Sárkányok költöznek a Dunakanyarba

A világ talán legvidámabb fesztiválját idén nyolcadik alkalommal rendezik meg Zebegényben, ahol minden a papírsárkányokról és azok készítőiről szól.

A kétnapos fesztivál kiváló lehetőség a lassításra, a játékra, a családdal töltött időre és a szórakozásra. A szervezők rámutatnak: az első sárkánybusz járat érkezésétől az utolsóig van lehetőség megtapasztalni a kikapcsolódás maximumát, korra és nemre való tekintet nélkül. Itt legfeljebb az összeakadó sárkányzsinórok okozhatnak öt másodperc bosszúságot: az esemény családias és könnyed hangulata magával ragadja az embert, ahogy a szél a papírsárkányt.

A sárkánykonyha gasztrokínálata, a kézműves- és design vásárok forgataga jó alkalom arra, hogy kipróbáljunk új dolgokat, sőt, a jó levegő mellett zenei élmények serkentik tovább a vérkeringésünket.

További információk a rendezvény folyamatosan frissülő Facebook-oldalán érhetők el. Aki szeretne beszállni a fesztivál közösségi finanszírozásába, minden tudnivalót megtalál a sarkanyfeszt.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!