#m4sh

2018.05.05. 12:28

Látványos és informatív elemekkel jött a megújult Sporthíradó

A sporthíreket minden reggel két műsorvezető hozza el az érdeklődőknek. A képernyőn a kor követelményeinek megfelelő vizuális effektek segítik a sportkedvelő nézőket a legfrissebb információk megismerésében.

Forrás: mediaklikk

Exkluzív sporttartalmakkal és a legfrissebb hírekkel várja a nézőket a Sporthíradó minden hétköznap reggel hattól nyolcig a nemzeti sportcsatornán – olvasható a csatorna közleményében.

Négy Sporthíradóval várja a nézőket az M4 Sport minden hétköznap reggel hat és nyolc óra között. A négy hírblokkot egymás után tűzi műsorára a csatorna, amellyel az a célja, hogy a reggeli készülődés bármelyik szakaszában bekapcsolódhasson a néző és megtudhasson mindent, ami eddig történt és ezután történni fog a sport világában. Bár a négy hírműsor hasonlítani fog egymásra, apróbb részleteiben lesz eltérés

Az oldalsávban a legfontosabb európai labdarúgó és magyar csapatsport-bajnokságok állásairól, eredményeiről és a következő kiemelt közvetítéseinkről tájékozódhatnak, a képernyő alján pedig hírek és információk váltják egymást. A Sporthíradó célja, hogy bemutassa a magyar sport történéseit, figyelmet szentelve a nemzetközi sporteseményeknek is.

“Alkalmazkodunk a modern, felgyorsult világhoz. Az M4 Sport küldetésének megfelelően továbbra is hangsúlyosak lesznek a magyar sport történései, de a cél, hogy a nemzetközi eseményeket is megmutassuk. Nagyon bízunk benne, hogy ez az új, pörgős, informatív formátum tetszeni fog a nézőknek, akik minden reggel velünk ébrednek majd”

– fogalmazott Székely Dávid az M4 Sport csatornaigazgatója.

Az adások élőben követhetőek és felvételről is visszanézhetőek az www.m4sport.hu weboldalon, vagy az M4 Sport telefonos alkalmazásával. Ezenkívül megtalálható a csatorna az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.

Ha kíváncsi a megújult Sporthíradó első adására, ide kattintva megnézheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!