Életmód

2010.08.31. 09:55

Mire vágyik egy férfi?

Amióta férfi és nő létezik, próbálunk rájönni a válaszra. Mars és Vénusz elméleteket gyártunk, és merengünk a különbözőségeinken. Ezért most megosztjuk veled, hogy maguk a férfiak mit gondolnak erről – őszintén.

NANA.HU

A nők közötti beszélgetések nagy százalékát ez a kérdés teszi ki. Kevesen vagyunk, akik a társunktól is megkérdeznénk, mire van valójában szüksége, pedig a valódi válaszoknak onnan kellene érkeznie. A baj csak az, hogy a férfiak vagy nem tudják megfogalmazni, vagy nem merik elmondani – hiszen tudják, hogy a nők igazából nem azt szeretnék hallani, amit szívük szerint mondanának. Márpedig ahhoz, hogy Mars és Vénusz boldogan éljen, míg meg nem halnak, azt kell nyújtaniuk egymásnak, amire a másiknak valóban szüksége van.Az alábbi lista azoknak a dolgoknak, tulajdonságoknak az összessége, amire a legtöbb férfi vágyik. Természetesen akadnak kivételek, de ha mindezeket képes vagy nyújtani egy férfinak, akkor nagy valószínűséggel te leszel a tökéletes nő számára.Nem, ez nem a „Mit szeretnének a nők, hogy azt akarják a férfiak” lista. Talán sokaknak csalódást is okoz… Viszont érdemes kipróbálni működésben, hiszen ha a célod nem az, hogy igazad legyen, hanem az, hogy szeretetteljes és boldog kapcsolatban élj, akkor ehhez minden bizonnyal hozzásegít.

1. Izgalmas és szórakoztató társaság

Vannak bizonyos dolgok, amikről a férfiak nagyon szívesen beszélgetnek egy nővel, ha a kommunikáció és a bizalom szintje elég magas közöttük. Éppen ezért fontos az is, hogy hasonló érdeklődési köreitek legyenek, hasonló dolgokat szeressetek csinálni. A férfiak rendszeresen azt gondolják, hogy semmire nincs idejük, így amikor veled vannak, jól szeretnék érezni magukat: nagyokat nevetni, együtt sportolni, múzeumba járni, kártyázni az ismerősökkel, vagy épp tapétázni egyet a közös lakásban - kinek milyen érdeklődési körei vannak. A lényeg, hogy olyasmi legyen, ami mindkettőtöket szórakoztat. Ebből következik az is, hogy akinek az intelligencia vagy a műveltség a fontos, az olyan társat keres magának, akinek például a sport vagy a kaland fontos, az pedig olyat, akivel ezeket a dolgokat teheti. Annyi mindenhol meg kell felelnie, veled először is jól szeretné érezni magát, a többi csak ez után jön.

2. Folyamatos, gyakori és szenvedélyes szex

A nők ezzel szemben ezt sokszor mindenféle előfeltételekhez kötik: állandóan biztosítani kell a nőt arról, hogy ő az egyetlen, és mennyire kívánatos, és mennyire szeretik, és így tovább. Nyilván kívánatos vagy, ha veled van. Nyilván te vagy az egyetlen, ha normális párkapcsolatban éltek. De ne akard, hogy ötször szerelmet valljon neked csak azért, hogy az ágyba vihessen, mert nekik ez két külön dolog. Igen, szeret téged. De amikor a szexről van szó, ő valami vad és izgalmas dologra vágyik (legtöbbször), és nem arra, hogy a legromantikusabb dolgokat duruzsolhassa a füledbe. Egész mást duruzsolna legszívesebben…

Érdekes, hogy a férfiak leggyakrabban vásárolt magazinjai a szexi képekkel, írásokkal (és persze állat autókkal és gyönyörű órákkal) megtöltött magazinok. És a nők mit vesznek legnagyobb számban? Lakberendezési és főzős magazinokat. Ennyi. Ezen nem kell megsértődni, ő sem sértődik meg azon, hogy megkérdezed tőle, hova tegyétek a kanapét, vagy mit szólna egy orgonalila falhoz a hálóban.

Nem arról van szó, hogy a férfiaknak nincs lelkük – hű, de mekkora van! Arról van szó, hogy számukra a kötődés, a kreativitás és az érzelmi intimitás abban (is) nyilvánul meg, hogy számíthatnak rád a szexben, elengedhetik magukat veled, és igazi játszótársra lelnek benned az ágyban. Innen tudja, hogy szereted őt. Ahogy te a főzőcskézésben és az új függönyökben éled ki magad, ő a munkájában és a szexben hozza ki magából a férfiasságát. Úgyhogy ezt ne tartsd tőle vissza, mert akkor a szereteted tartod vissza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!