Életmód

2009.06.15. 17:28

Stohl András életveszélyben volt

Nagy bajban volt a Nemzeti Színház örökmozgó színésze. András lova ugyanis a Nemzeti Vágta sztárfutama előtt megbokrosodott, és csak órák után tudták megnyugtatni. Stohl – mindezek ellenére - mégis a hátára pattant, vágtatott és győzött.

BAMA

Stohl András sosem pihen, és mindig benne van valami őrültségben, valami újban. Tavaly, a Szombat esti lázban szambázott el egészen az első helyig, a napokban pedig a Nemzeti Vágta sztárfutamában vágtázott a dobogóig – a kezdeti nehézségek ellenére. Miben rejlik sikere? Honnan merít erőt három gyermek, a színházi szerepek és műsorvezetői pályafutása mellett? Ő sem tudja. Csak bírni kell, hogy legyen miből befizetni az adót! – állítja Stohl.

Megvadult Amerika

A sármos színész ugyanis nem az egészségét félti most a legjobban, hanem attól tart, hogy nem tudja befizetni az adót – írja a Hot! Éppen ezért nagyon sok munkát elvállal még akkor is, ha esetleg nem érzi magát annyira biztonságban. A Nemzeti Vágta versenye előtt például megvadult a lova: Amerika csak rótta a bemelegítő köröket és nagyon nehezen tudták megállítani. (Állítólag Stohl is menet közben ugrott le róla…)

A baj az lehetett, hogy verseny előtt két napig karámban tartották a négylábút pihenés, erőgyűjtés céljából. Mielőtt azonban Stohl felült volna rá, le kellett volna futtatni egy picit...

Felesége bíztatta

Az eset után sokan megkérdőjelezték András helyét a délutáni döntőn. Féltek, ha a ló továbbra is ilyen nyugtalan, akkor akár nagy baj is történhet. Felesége, Anikó azonban bíztatta Andrást, hiszen tudta, hogy a délelőtti „incidensről” igazából nem a ló idegi állapota tehetett. Igaza lett! A színész – bár a rajt nem indult valami jól – szélsebesen száguldott az akkor már irányítható Amerikával, és maga mögé utasított mindenkit.

„Nem féltem az egészségemet”

A vágtának vége, de a színpadi szerepeknek szerencsére se szeri, se száma. Andrást a régiek mellett még ma is számos ajánlattal bombázzák: hol filmes, hol színházi, hol műsorvezetői felkéréseket kap. És el is fogadja azokat, hiszen mint mondja: nagy szüksége van a pénzre.
- Nem félek, és az egészségem miatt cseppet sem aggódom. Ettől függetlenül tisztában vagyok azzal, hogy nemcsak magamért, hanem a páromért, Ancsikáért és a lányaimért is felelősséggel tartozom – nyilatkozta Stohl a hot!-nak. – Sosem hősködtem, csakúgy, a hecc kedvéért. A lóversenysportot pedig nem tartom veszélyesebbnek a többinél. Ám amikor azt mondják, hogy nem értik, miért vállalom túl magam, akkor bizony bosszús leszek!

- Nem attól félek ugyanis, hogy leesek a lóról, attól sem félek, hogy vadászat közben megsérülök, és a sok munkától sem pánikolok. Attól azonban tartok, hogy nem tudom befizetni az adómat az APEH-nak! … Nem félek a munkától, ha kell, éjjel-nappal dolgozom, mégsem elég a pénz. És nem azért mert nagy lábon élünk! – zárta le gondolatait a színész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!