Életmód

2009.05.05. 10:24

Csányi Sándor szereti, ha nézik közben...

Csányi Sándor megint a Barátok közt című sorozatból választott partnert, Sarah Jessica Parker - mindenki Carry-je –, besokallt és beadta a válókeresetet, Sandra Bullock megőrül a kutyáiért, Viggo Mortensen abbahagyja a színészkedést – eheti sztárhíreinkben

BAMA

Csányi Sándor vonzódik a „barátokhoz”, pontosabban a Barátok közt című sorozat egykori csinos sztárjaihoz. Korábban Erdélyi Tímea volt a kedvese, legutóbb pedig Juga Veronikával látták együtt a Duna – parti Zöld Pardon nevű szórakozóhelyen. Szemtanúk szerint csöppet sem törődtek azzal, hogy közönségük van, vad csókolózásba kezdtek.

Az örök szingli

Sarah Jessica Parker beadta a válókeresetet. Tizenkét évig tartott a frigy Matthew Broderickkel, van egy közös gyermekük, a hétéves James. Tavaly nyáron a negyvenhét éves férjet azzal gyanúsították, hogy viszonya van egy fiatal lánnyal, azóta a pletykalapok többször írtak a házasság felbomlásáról. A házaspár eddig titkolta, hogy megromlott a kapcsolatuk.

Aki a kutyákat szereti…

Sandra Bullock nemhogy szereti, egyenesen imádja a kutyáit. A színésznő nem bocsátaná meg magának, ha vezetés közben baja esne két kedvenc ölebeinek, Rubynak és Poppynak, ezért külön biztonsági övet terveztetett a kocsijába. Tíz éve egy repülőúton elpusztultak a csomagtérben szállított kutyái, és ezt máig nem heverte ki.  

„Miből lesz a cserebogár?”

Viggo Mortensen azt fontolgatja, hogy búcsút mond a színészi pályának. Az ötvenéves sztár úgy érzi, kiégett, elfáradt, nincs már energiája a filmezéshez. Bár most éppen a legújabb filmjét reklámozza, az utóbbi egy évben már nem írt alá újabb szerződést. Ha esetleg mégis abbahagyja a filmezést, akkor sem fog unatkozni a jövőben: tehetséges festőnek, jó szemű fotósnak tartják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!