Pánik a gépen

2019.04.09. 20:00

Véletlenül kinyíltak az oxigénmaszkok, az utasok halálra rémültek

Nyugtalanító dolgok történtek a British Airways egyik járatán.

Forrás: Shutterstock

A brit légitársaság járata épp Szingapúrból Londonba tartott, és két órája volt úton, amikor váratlan dolog történt. Egy utas beszámolója szerint előbb a képernyők és a világítás aludt ki, majd kiestek az oxigénmaszkok, és egy automata üzenet arra kérte az utasokat, hogy tegyék fel a maszkokat – adja hírül az Origo.

Ám rövidesen kiderült, hogy mindez nem azért történt, mert a repülőgép bajba keveredett volna. Körülbelül 2-3 perccel a történtek a kabinszemélyzet közölte, hogy az üzenetet figyelmen kívül kell hagyni, mert az egy technikai hiba következménye volt, és újra kell indítani a rendszert – idézi fel a részleteket a cikk.

A történet legkellemetlenebb része, hogy a kisebb pánikot követően senki nem kért elnézést az utasoktól, a pilóta pedig az érkezésig nem magyarázta el, mi is történt pontosan. Az utasok csak egy emailt kaptak, amelyben a légitársaság bocsánatot kért az okozott gondok miatt – foglalja össze a történteket az írás.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!