Járvány

2020.04.24. 09:41

Újranyitott a gyorsétterem, kilométeres sorokban várakoztak az emberek

Órákig várakoztak Franciaország-szerte több McDonald’s étteremnél is az autósok, akik egy hamburgert vagy sült krumplit szerettek volna venni a hosszú idő óta újra megnyitott gyorsétteremnél.

Forrás: Shutterstock

Bár még mindig érvényben van a kijárási tilalom és az éttermek is zárva vannak Franciaországban, a gyorsétterem kedvelői már vehetnek az amerikai McDonald's néhány éttermében hamburgert vagy sült krumplit, ha éppen arra vágynak, ugyanis próba jelleggel megnyitott pár McDrive az országban – írja a V4NA.

Igaz, rendkívül sok idővel és türelemmel kell rendelkeznie annak, aki egy kis „mekis” ételt kíván, ugyanis több kilométeres kocsisorok alakultak ki az újonnan megnyitott gyorséttermeknél. A közösségi oldalak tele voltak fényképekkel, videó felvételekkel és hozzászólásokkal, volt, aki azt írta, hogy több mint három órát kellett várnia, mire sorra került és kiszolgálták.

Az amerikai gyorsétterem-lánc kísérletképp újranyitotta 15 egységét, azon belül a McDrive autós szolgáltatást és a házhozszállítást. Az akció olyan sikernek örvendett, hogy szinte mindenhol hosszú sorok alakultak ki. A helyi lakosok azonban korántsem örültek ennyire, hiszen volt, akinek másik útvonalon kellett hazamennie a dugó miatt.

Egy férfi elmondta a Le Parisien napilapnak, hogy délután 5 órakor ment el vásárolni, és már akkor is nagy sor volt, de egyre több autó érkezett és még este tíz órakor is nagyon sokan várakoztak.

Borítókép: illusztráció

Címkék#v4na

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!