nomen est omen?

2018.06.28. 13:00

Szívesen szinkronizálná Chuck Norrist Csák Norisz

A 16 éves fiú már megszokta a nevét, és esze ágában sincs megváltoztatni.

Missing in Action Portés disparus 1984 directed by Joseph Zito Chuck Norris. COLLECTION CHRISTIOHEK / RnB © The Cannon Group Inc.

A Chuck Norris-vicceket mindenki ismeri, az amerikai színész ugyanis az elmúlt időszakban valóságos mémmé nőtte ki magát. Az internet telis-tele van vele kapcsolatos poénokkal: Chuck Norris kétszer is elszámolt végtelenig, a nyelvével hatástalanított egy atombombát, csak azért nem időutazik, mert nem akar, és így tovább.

Ezeket a vicceket a 16 éves Csák Norisz minden bizonnyal egész életében hallgatni fogja.

A budapesti srácot a Lokál kereste meg, amelynek cikke szerint gyakorlatilag nincs, aki ne tenné szóvá a furcsa, vicces „névegyezést” a fiúnak. Ráadásul nemrég ismeretlenek feltöltötték a Facebookra egy évekkel ezelőtti, nevével ellátott orvosi receptjét, ami akkora feltűnést keltett, hogy több ezren megosztották. Norisz azonban azt mondja, nagyon szereti a nevét és soha nem fogja megváltoztatni.

„Édesanyámnak nagyon megtetszett ez a név, és bár ismerte a színészt, úgy volt vele, hogy mire én nagyobb leszek, már nem lesz annyira népszerű. Nem így történt, sőt!

Óvodás korom körül berobbantak a Chuck Norris-os viccek, később pedig jöttek a mémek és nem volt megállás”

– kezdte a Lokálnak Norisz, akinek 12 éves korában édesanyja felajánlotta, ha neki ez kellemetlen, akkor természetesen nevet változtathat.

Csák Norisz kezében Chuck Norris
Fotó: Lokál

„Én Norisz vagyok és az is maradok. Szeretem a nevem! Lehet, később még jól jön, hogy különleges nevem van. Ruhákat tervezek, pólókat. Ez nagyon fontos számomra. Emellett modellkedem is és időnként szinkronizálok.

Ha úgy adódna, természetesen Chuck Norrist is szívesen szinkronizálnám”

– mondta mosolyogva Norisz, aki eddig inkább csak a pozitív oldalát tapasztalta meg annak, hogy nem mindennapi neve van.

„Anyu mesélte, hogy amikor kicsi voltam, direkt becsöngettek hozzánk a gyerekek, hogy ők Csák Norisszal akarnak játszani. Manapság pedig mindenki azt kéri, hogy mutassam meg a személyimet és mindig jó hangulatban telik a bemutatkozás. Persze nem tudom, hogy valaha felérek-e Chuck Norrishoz. Tudjuk, hogy ő csak egyszer ütött mellé és azóta kék az ég.”

Borítókép: THE CANNON GROUP INC. / COLLECTION CHRISTOPHEL/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!