hiba

2018.06.12. 10:34

Simán besétált egy újságíró Trump és Kim szállodájába

Kijátszotta a biztonságiakat.

US President Donald Trump makes a statement before saying goodbye to North Korea leader Kim Jong Un (L) after their meetings at the Capella resort on Sentosa Island in Singapore on June 12, 2018. Donald Trump and Kim Jong Un became on June 12, the first sitting US and North Korean leaders to meet, shake hands and negotiate to end a decades-old nuclear stand-off. / AFP PHOTO / POOL / Susan Walsh

Az egész világ Donald Trump és Kim Dzsongun találkozójára figyel.

A biztonsági szolgálatnak főleg ez lenne a dolga, nem hiába költöttek közel 16 millió eurót (csaknem 5,2 milliárd forintot) arra, hogy a szingapúri találka rendben menjen. Egy nappal a találkozó előtt azonban még nem volt akkora a figyelem, ugyanis a Bild Zeitung munkatársa mindenféle biztonsági ellenőrzés nélkül besétált a találkozónak helyszínt adó Sentosa-szigeti Capella Hotelbe – írja a Bors.

Amely egyébként valószínűleg igencsak kifogástalan, már ha luxusról van szó: a szállodában ugyanis egy éjszaka 7500 dollárba kerül.

Borítókép: Kim Dzsongun és Donald Trump a találkozón /

SUSAN WALSH / POOL / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!