szerencsés megmenekülés

2019.10.22. 18:52

Rendőr fogadta örökbe a motor mögé kötött kiskutyát

Az állat nem tudott lépést tartani a járművel, elesett, majd a motoros már csak maga után húzta a kutyát, de szerencsére egy másik motoros megállította, és értesítette a rendőrséget.

Forrás: police.hu

Egy motor mögé kötött kutyát húzott az a hejőbábai férfi, aki ellen a rendőrség büntetőeljárást indított – írja a police.hu.

Állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 56 éves hejőbábai férfival szemben. A gyanúsított 2019. október 18-án 10 óra körül Hejőbábáról motorral elindult Nemesbikk felé. A férfi járműve után kötötte egyéves keverék kiskutyáját. Az állat nem tudott lépést tartani a járművel, elesett, majd a motoros már csak maga után húzta a kutyát.

Fotó: police.hu

Az ebet maga után vonszoló férfit megállította egy másik motoros, aki értesítette a rendőrséget.

A kutyát megviselték a történtek, de már jól van. Az állatot a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársa, Uhrin Tamás r. főtörzsőrmester fogadta örökbe. A keverék kiskutya a Csipesz nevet kapta a főtörzsőrmester kisfiának javaslatára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!