a kis cseles

2019.08.05. 07:02

Nem vált be a brazil Mrs. Doubtfire trükkje

Nőnek öltözve próbált elszökni a börtönből, de lebukott.

Forrás: Shutterstock

Gumimaszkban, parókával, melltartót és testhezálló szűk farmert viselve, nőnek öltőzve próbált kereket oldani egy brazil kábítószer-kereskedő a Rio de Janeiro közelében található Gericinó nevű börtönből

- közölte a G1 helyi hírportál vasárnap.

A 42 éves Clauvino da Silva lánya látogatását követően női ruhákban akart távozni a fegyintézetből, de gyanús viselkedése miatt feltűnt a börtönőröknek, akik nyomban fel is tartóztatták a szökevényt.

A történtek nyomán a rendőrség kikérdezte a rabot, a lányát és további hét embert. A gyanúsítottak között volt egy terhes nő is, aki a gumimaszkot becsempészhette a börtönbe. Terhes nőket ugyanis nem vizsgálnak át a börtönőrök.

A G1 szerint Clauvino da Silva azt tervezte, hogy a saját lányának adja ki magát, s egyszerűen kisétál a főkapun keresztül.

Clauvino da Silvát drogkereskedelem miatt 73 év és 10 hónap szabadságvesztésre ítélték. 2013-ban egyszer már megszökött több tucatnyi rabtársával a börtönből.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!