szülinapi ajándék

2018.04.04. 13:44

Ingyenbérletet kap 60 Leicester-szurkoló

A tulajdonos Vichai Srivaddhanaprabha hatvanadik születésnapja alkalmából a Leicester City labdarúgóklub hatvan szurkolója éves bérletet kap ajándékba.

Leicester City's owner Vichai Srivaddhanaprabha (R) looks on as his son and vice-chairman Aiyawatt "Top" Srivaddhanaprabha (C) holds the Premier League trophy while posing for pictures ahead of a parade in an open-bus with the club's football players through Bangkok on May 19, 2016. Newly crowned English Premier League champions Leicester City received a royal seal of approval on May 19 at Bangkok's Grand Palace, with the Thai-owned team presenting its trophy to a portrait of the king before a bus parade through the capital. / AFP PHOTO / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Christophe Archambault

A 2018-2019-es idényre érvényes belépők nyertesei közül négyet a csapat szombati, Newcastle Untied elleni hazai bajnoki mérkőzésén jelentenek be. A kiválasztás teljesen véletlenszerű lesz a bérlettel jelenleg is rendelkező drukkerek között.

A thaiföldi üzletember vezette cégcsoport 2010-ben vásárolta meg a Leicester Cityt, amely azóta előbb a másodosztály bajnokaként feljutott a Premier League-be, majd 2016-ban nagy meglepetésre az első osztály küzdelmeit is megnyerte, így elindulhatott a Bajnokok Ligájában.

A Leicester jelenleg a nyolcadik helyen áll a PL-ben.

Borítókép: A Leicester elnökének (jobb szélén a képnek) fia tartja a PL-trófeát egy álomszerű szezon után. Mögöttük pedig az azóta menesztett edző, Claudio Ranieri

AFP PHOTO / Christophe Archambault

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!