3000-ben is járt

2018.10.17. 22:20

Hazugságvizsgálatnak vetette alá magát az időutazó férfi

William Taylor olyannyira biztos abban, hogy ismeri a 8973-as esztendő világát, hogy bevállalta a kamudetektort is.

A Bors cikke szerint Taylor azt állítja, nem csak járt a jövőben, de igen sok különleges dolgot meg is tapasztalt ennek köszönhetően. Találkozott például 8973-ban nagyfejű, nagyszemű androidokkal, akik örökké élnek, de

a brit kormány megbízásából, szupertitkos küldetés keretében 3000-be is elutazott, ahol (ahogy fogalmazott) nem szívesen töltött volna el túl sok időt.

Az ég teljesen vörös volt az erős légszennyezés miatt, és egy léleknek sem jutott eszébe kimenni a szabad levegőre. A férfitól a teszt alatt azt is megkérdezték, bajba kerülhet-e amiatt, hogy mindezt nyilvánosságra hozza. Ez volt az egyetlen kérdés, amire a válasznál kilengett a hazugságvizsgáló, vagyis hamis feleletet érzékelt.

A férfi ugyanis azt mondta: semmi baja nem eshet amiatt, hogy elmesélte a történteket.

A portál cikke rámutat, hogy a tesztet egyébként a hasonló „hihetetlen” sztorikra szakosodott ApexTV szervezte, így – mint írják – két lehetséges forgatókönyvet tartanak valószínűnek: az egyik, hogy a férfi maga is elhiszi, amit állít, a másik pedig, hogy a „hazugságvizsgáló” egy ruhacsipesz hitelességével dolgozik...

A borítókép forrása: APEX TV / Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!