karácsonyi ajándék

2018.11.27. 19:56

Elindult az Angyalváró-Cipősdoboz adománygyűjtés

Elindult a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, a Magyar Cserkészszövetség és a Pálferi Karitász által szervezett Angyalváró – Cipősdoboz adománygyűjtés, amelynek keretében 500 cipősdoboznyi karácsonyi ajándékot gyűjtenek össze a Böjte Csaba ferences szerzetes által nevelt gyerekek számára.

Az összegyűlt ajándékokat a kiutazó önkéntesek a gyerekeknek személyesen adják át december 15-én. A parajdi sóbányában Vidám Mikulás ünnepséggel és programokkal is készülnek a szervezők – közölte a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kedden az MTI-vel.

Az adakozók gyerekjátékokkal, tisztálkodási szerekkel, írószerrel, édességgel és tartós élelmiszerrel tölthetik meg a cipősdobozokat. A mozgalom azt kéri, hogy az adakozók a dobozra írják rá, hogy hány éves és milyen nemű gyermeknek szánják a csomagot.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány a számlaszámára is várja az adományokat, további információ a http://haromkiralyfi.hu/angyalvaro oldalon érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!