Szó szerint varázslatos nappali

2018.09.04. 07:45

Bűvös otthonra vágyik? Vegyen Harry Potter-bútorokat!

Bemutatta az amerikai Pottery Barn lakberendezési vállalat legújabb, Harry Potter tematikájú termékeit, amelyek már nemcsak a kisgyerekeknek szólnak, hanem a tinédzserek és a felnőttek is élvezhetik.

A Pottery Barn is bővítette termékkínálatát a huszadik évforduló alkalmából: vadonatúj lakberendezési tárgyakat dobott piacra a varázslótanonc történetét megidézve.

Fotó: Pottery Barn / Moneyish

A kezdetek óta a Harry Potter széria 25 milliárd dollár bevételt termelt az Egyesült Államokban, a hét kötetből 180 millió fogyott csak az Államokban, valamint 500 millió a világban, a filmek pedig 7 milliárdos nyereséget hoztak.

Fotó: Pottery Barn / Moneyish

Az 1949-ben alapított kaliforniai cég ezzel a kollekcióval ünnepli meg, hogy húsz éve olvashatják az országban J. K. Rowling könyveit – számol be minderről az Origo.

Fotó: Pottery Barn / Moneyish

Ráadásul, mint írják, nem kell a Gringotts varázslók bankjához fordulni, ha otthonunkat is fel szeretnénk dobni egy kis varázslattal.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!