hercegi esküvő

2018.05.10. 08:33

Bemutatták Meghan Markle viaszmását

Ugyanolyan smaragdzöld ruhában ábrázolja a 37 éves amerikai színésznőt, mint amilyet eljegyzése bejelentésének napján viselt.

People pose alongside wax figures of Britain's Prince Harry and his US fiancee Meghan Markle during a photocall at Madame Tussauds in central London on May 9, 2018. Britain's Prince Harry and US actress Meghan Markle will marry on May 19 at St George's Chapel in Windsor Castle. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Fotó: AFP

Tíz nappal Harry herceg és Meghan Markle esküvője előtt, szerdán bemutatták a menyasszony viaszmását a londoni Madame Tussauds panoptikumban, a brit főváros egyik leglátogatottabb idegenforgalmi nevezetességében.

A viaszszobor ugyanolyan smaragdzöld ruhában ábrázolja a 37 éves amerikai színésznőt, mint amilyet eljegyzése bejelentésének napján viselt. A menyasszony kezén látható annak a gyémánt jegygyűrűnek a másolata is, amelyet a herceg tervezett kedvesének.

Meghan Markle viaszbábujának elkészülte alkalmából frissült – szakállt kapott – Harry viaszmása is, amely eredetileg a herceg 30. születésnapjára készült.

A jegyespárral legkorábban egy nappal a május 19-i esküvő előtt szelfizhet a nagyközönség. A frigy napján ingyen léphetnek be a panoptikumba a Meghan és Harry nevű látogatók.

A londoni panoptikum New York-i testvérintézménye is szerdán mutatja be saját Meghan-mását.

A hercegi frigy közeledtével bemutatták a windsori Legolandban a windsori kastély és az egybekelés napján ott tervezett esküvői menet 60 ezer Lego-kockából készült mását. A megörökített jelenetben a hercegi jegyespár lovak vontatta hintón közeledik a windsori kastély felé, miközben menetüket 500 néző figyeli, köztük a királyi család tagjai.

A kastély és az esküvői menet 11 makettépítő 752 órányi munkájával készült mása állandó attrakció lesz az igazi windsori kastélytól mindössze öt kilométerre fekvő élményparkban.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!