Színes programok

2022.03.08. 09:01

Már több mint 800 ezer látogatót fogadott a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonja

Az elmúlt pár hét során jelentősen nőtt a látogatók száma, a Magyar Pavilonban majdnem megduplázódott, naponta akár 7-8 ezren is betérnek.

Az október 1-jei nyitás óta több mint 800 ezer látogatót fogadott a Dubaji Világkiállításon a Magyar Pavilon - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

A Magyar Pavilont pénteken kereste föl a 800 ezredik látogató, akinek Tóth Andrea, az Expo 2020 Magyarország ügyvezetője és Tatár Szabolcs miniszteri biztos emléklapot és egy magyar kézműves termékeket tartalmazó ajándékcsomagot adott. Az Egyesült Arab Emirátusokban megrendezett eseményen az elmúlt pár hét során jelentősen nőtt a látogatók száma, a Magyar Pavilonban majdnem megduplázódott, naponta akár 7-8 ezren is betérnek - tették hozzá.

A március 31-én záruló expo Magyar Pavilonja számos kulturális programot tart az utolsó hónapban. Jövő hétfőn kezdődik a nemzeti hét, amelynek keretében többek között a Magyar Állami Népi Együttes, a Győri Balett és Havasi Balázs lép föl. Jövő vasárnap Polgár Judit sakknagymester közreműködésével világrekord-kísérletre is sor kerül - olvasható a közleményben.

 

Borítókép: a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonja/Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!