tudja, mi az a durián?

2019.03.05. 14:45

Vetélkedőn nyerhető meg a milliárdos lánya

A 26 éves arajelölt mellé azért jár némi hozomány is, közel százmillió forint értékben.

Forrás: Shutterstock

Fotó: imtmphoto

Vetélkedőt hirdetett egy thai milliárdos duriántermesztő, melynek győztese elnyeri a legkisebb lánya kezét – tudósított kedden a helyi média.

Az 58 éves Arnon Rodthong hétfőn a közösségi oldalakon tette közzé, hogy 26 éves lányának férjet keres, a hozomány 10 millió baht (87.5 millió forint) és a duriánüzlet.

Kedden már több százra rúgott a jelentkezők száma. Nem tudni pontosan, miből fog állni a vetélkedő, melyet Pattaya közelében rendeznek április 1-jén. Várhatóan azt vizsgálja, hogy a jelentkezők mennyit tudnak a duriánüzletről.

„Olyan embert akarok, aki továbbviszi a birodalmamat. Túl lassú lenne, ha várnám, hogy majd jön valaki és megkéri a lányom kezét, inkább én magam keresem meg az embert” – idézte a Khaosod English című lap az üzletembert.

A lánya, Karnszita Rodthong nem bánja, hogy így megy férjhez. „Nem vagyok válogatós, olyan férfit szeretnék, akivel meg lehet jelenni társasági eseményeken és lehet közös szelfiket készíteni” – magyarázta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!