kórházban kezelik

2019.01.13. 10:00

Öngyilkos akart lenni a vonatokat megállító meztelen férfi

Szomorú részletek derültek ki arról a férfiről, aki a hét közepén két vonatot is feltartóztatott a győri vonalon Szárnál.

Forrás: Shutterstock

Még szerdán történt az a meglepő eset, hogy a Budapest-Győr közötti vasútvonal szári megállóhelyének területén egy ismeretlen férfi meztelenül a sínek között rohangált. Emiatt több szerelvény csak kisebb-nagyobb késéssel ért a célállomására – írja a kemma.hu.

A lap két nappal később a mentésben résztvevőknél érdeklődve megtudta, hogy a forgalmat fenntartó ember egy olyan fiatalember volt, aki állítólag Tatabányán dolgozik. A helyszínen vele találkozók rendkívül zavartnak látták, de nem tűnt számukra sem ittasnak, sem olyannak, aki kábítószer hatása alatt áll.

Az viszont egészen biztos, írja a lap, hogy meg akart halni. Ezt többször is hangosan hangoztatta. A segítségére sietőknek sikerült megakadályozni ebben, majd megnyugtatása után a székesfehérvári kórházba szállították. Az egészségügyi intézményében a lap munkatársai érdeklődtek az állapotáról, de az ott dolgozók – a személyiségi jogokra hivatkozva – nem adtak ki semmilyen információt.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123

Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes

Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503

Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111

Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!