neymarnak ismét odaszúrtak

2018.07.09. 18:30

Botrányt robbantott ki a brüsszeli polgármester bejegyzése

Brazília panaszt tett amiatt a kép miatt, amelyet Brüsszel főpolgármestere tett ki a Twitterre a Belgium–Brazília vb-negyeddöntő után.

NEYMAR (BRA) after foul on the ground, pain, action, single action, single shot, cut out, full body, whole figure. Brazil (BRA) - Belgium (BEL) 1-2, Quarter-Finals, Round of Eight, Game 58 on 06.07.2018 in Kazan, Kazan Arena. Football World Cup 2018 in Russia from 14.06. - 15.07.2018. | usage worldwide

Forrás: AFP/DPA/Sven Simon

Fotó: Frank Hoermann

Philippe Close a város jelképének számító Manneken Pis szobrot montázsolta össze Neymarral oly módon, mintha a kisfiú éppen a fetrengő sztárcsatárt pisilné le – írta meg az M4 Sport.

„Nincs mit hozzátenni” – írta a kép fölé a belga városvezető.

Neymart a világbajnokság alatt rengeteg kritika érte a túljátszott sérülések miatt, statisztikusok a negyeddöntő előtt azt is kiszámolták, hogy addig összesen 14 percet töltött a földön a vb-n.

A négy közé jutásért rendezett mérkőzésen Belgium 2–1-re verte a torna egyik favoritjának tartott brazil válogatottat, amely azóta már haza is tért Rio de Janeiróba. A belgák kedden 20 órától a franciákkal találkoznak az elődöntőben, a meccset pedig az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: meglepő pillanat a pályán: Neymar a földön fekszik a belgák elleni negyeddöntőben

AFP / DPA / Sven Simon / Frank Hoermann

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!