Egyperces

2017.01.25. 13:21

Michael Jackson lánya szerint biztos, hogy apját meggyilkolták

Paris a Rolling Stone-nak adott interjúban teregette ki a szennyest.

BAMA

A 18 éves lány kijelentése igen nagy port kavart. Bár elismerte, hogy szinte összeesküvés-elméletnek is beillik, amit állít, de teljesen biztos benne, hogy apját valóban meggyilkolták.

A poplegendát 2009-ben, 50 évesen érte a halál, miután propofol és benzodiazepin nevű anesztetikummal adagolta túl magát. Orvosát, Conrad Murray-t két évre le is csukták gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

Paris Jackson szerint apja mindig is gyanakodott a hozzá közel álló emberekre, és azt mondta, egy nap meg fogják ölni. Számos embernek lett volna oka, hogy eltegye láb alól, de a lány senkit nem gyanúsított meg név szerint. Ugyanakkor egyértelműen Murray-t okolja apja függőségéért.

A lányt azt is elárulta, nagyon félti Justin Biebert, hogy hasonló sorsra jut, mint apja. A sztár halála előtt a AEG Live promóciós céggel dolgozott együtt egy nagyszabású műsoron. Paris szerint rosszul bántak apjával, és a kimerítő, kegyetlen próbák is közrejátszottak halálában.

Bieber is az AEG-vel áll szerződésben épp, mostani fellépései Parist apja életének utolsó koncertjeire emlékeztetik.

Címkék#Hírkereső

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!