Egyperces

2016.11.24. 15:00

Egyszerű, de nagyon kemény posztert kapott az új Alien film

Minek ezt túlspilázni, amikor így is tökéletes?

BAMA

Jövőre érkezik minden sci-fi-horrorok legjobbjának, az itthon Nyolcadik utas: a Halál címmel futott Alien újabb felvonása, az Alien: Covenant. A következő mozi az előzményfilm Prometheus és a nyolcvanas évek kultuszmozija közti kapcsot hivatott megteremteni, vissza is tér benne a négy évvel ezelőtti, felemás fogadtatású részből hiányzó xenomorph. És úgy tűnik, visszatér majd a kőkemény rettegés is, legalábbis a most közzé tett poszter azt sugallja, a Prometheus inkább thrilleres hangulata helyett megint mindenkit le fog verni a víz. Így néz ki a plakát:

— 20th Century Fox (@20thcenturyfox) ">2016. november 23.

Ennél egyszerűbbet és nagyszerűbbet nem is alkothattak volna: csak az elemi rettegés megtestesítőjét, a xenomorphot látjuk, fölötte a felirat csupán annyi, hogy run, azaz: „fuss.” És alatta a bemutató tervezett időpontja, 2017. május 19-e, ami pluszban jó hír, mert eredetileg augusztusra tervezték a bemutatót. Így hát korábban indulhat be az ismét az űrpara. És persze a futás.

Címkék#Hírkereső

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!