Egyperces
2016.11.22. 09:44
Ebben a japán étteremben csónakázva érkezik a vacsora
A futószalagos sushizás már smafu.
BAMA
A numazui Donguri étterem főleg desszerteket kínál, de egy valami jócskán megkülönbözteti a vendéglőt a többi cukrászdától: az asztalok mellett ugyanis egy hosszú, vízzel teli csúszda van, ezen folydogál hozzánk a parfé vagy a fagyikehely.
Japánban egyébént is szeretik összepárosítani a vizet és az ételt: nyaranta hasonló csúszdákon tészták száguldoznak, amiket az éhes szájaknak gyorsan ki kell kapkodniuk.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre