Egyperces

2016.09.21. 16:09

Hihetetlen lazasággal vette a pilóta, hogy majdnem levitte a fejét a repülő szárnya (videó)

Az áldozatnak szemlátomást meg sem ugrott a pulzusa.

BAMA

Thom Richard a világ leglazább embere, és ez halálbiztos. A pilótának ugyanis néhány napja majdnem levitte a fejét egy repülő, de a férfi erre még csak meg sem emelte a hangját.

Az eset a nevadai Renóban, a nemzeti légiversenyen történt. Richard és Hot Stuff nevű repülője épp a felszálláshoz cihelődött volna a verseny Formula-1 osztályában, de a pilóta jelezte a pályamunkásoknak, hogy még valamit el akar intézni, leállt, és felnyitotta a gép tetejét. Még épp nem kezdett el kikászálódni – szerencsére, mert hirtelen ott termett hátulról egy másik gép, és a szárnyával majdnem lefejezte Richardot, a Hot Stuffot pedig istenesen meg is zúzta. A vérfagyasztó jelenetről a fedélzeti kamera készített felvételt.

Az ütközés után Richard félelmetesen megőrizte hidegvérét. Hűvös hangon leszúrta a segítségére siető, teljesen kiakadt pályamunkást azzal, hogy ő előre jelzett, hogy ki fog szállni, aztán azt is elmondta, hogy fáj a keze, de több panasz nem hagyta el a száját.

Richard keze a hírek szerint teljesen meg fog gyógyulni, a másik pilóta pedig megúszta az esetet sértetlenül. Utólag Richard így magyarázta az elképesztő hidegvérét:

„Elhasználtam egy újabbat a kilenc életemből, de miért is lenne kilenc belőle, ha nem akarnád őket mind elhasználni? Élünk, tanulunk, és versenyzünk tovább.”

F.É.R.F.I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!