MCS-rájátszás tudnivalók

2020.12.02. 13:00

Megyék Csatája – Ezt kell tudnotok a FIFA 21 és LoL rájátszásáról

Hamarosan az egyenes kieséses szakaszban találkozhattok a megyék legjobb LoL csapataival és FIFA 21 e-sportolóival.

Bár még van hátra két mérkőzésnap a Megyék Csatája két játékának csoportköreiből, érdemes már most elkezdeni a hangolódást a rájátszásra, ugyanis ott már csak a legjobb 8-8-8 csapat, illetve játékos mutathatja meg mire képes.

Az alábbiakban megismerhetitek a továbbjutás szabályait, a rájátszás rendszerét, valamint megtudhatjátok, hogy mikor bonyolítják le az összecsapásokat.

FIFA 21 Xbox és PS4 rájátszás tudnivalók

Mindkét platformon a négy régió (észak, dél, kelet, nyugat) legjobb két játékosa mondhatja el magáról, hogy kivívta magának a jogot az egyenes kieséses szakaszban való részvételre. Természetesen előfordulhat, hogy azonos pontszámmal rendelkeznek többen a csoportokon belül, ebben az esetben a hivatalos játékszabályzat nyújthat segítséget a végső sorrend eldöntésében.

  • Egymás elleni eredmény
  • Összes mérkőzésen rúgott/kapott gólok különbsége
  • Összes mérkőzésen több rúgott gól
  • A régiók nyolc legjobb fifása december 13-án küzd meg egymással Bo2-es formátumban. Az xboxosok nyitják a sort 10:00-tól, a PS4-esek 13:30-tól kerülnek képernyőre a Megyék Csatája Facebook oldalán. A csoportok első helyezettjei a csoportok második helyezettjeivel kerülnek össze az egyenes kieséses szakaszban, ugyanabból a csoportból senki nem kaphat ellenfelet.

    League of Legends rájátszás tudnivalók

    Az MCS csapatjátékában szintén a régiók két-két legjobb csapata kvalifikálja magát a rájátszásba, azonban előfordulhat, hogy tiebreaker mérkőzésre lesz szükség a végső sorrend megállapításához. Ugyanis az egymás elleni eredmény után azonos pontszám esetén a plusz mérkőzés dönthet a csapatok között. A régiók nyolc legjobb LoL csapata december 12-én kezdi meg a szereplését az egyenes kieséses szakaszba, az első Bo3-as küzdelem 12:00-kor rajtol, amelyet a Megyék Csatája oldalán élőben követhettek. December 13-án 17:00-tól az elődöntőkkel folytatódik a playoff, ahol eldől melyik két csapat küzdhet meg a 700 000 forintos összdíjazásért.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!