MCS LoL 8. forduló összefoglaló

2020.12.01. 12:25

MCS LoL – A nyolcadik forduló után csak még kiélezettebbé vált a versenyfutás

Egyetlen régióban dőlt el a továbbjutás, a maradék háromban lehetetlen megjósolni, hogy mi lesz a végeredmény.

A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends csoportkörei még mindig nem értek véget, sem papíron, sem a továbbjutás szempontjából. Bár vannak olyan mérkőzések minden régióban, ahol egyértelműen esélyesebb az egyik csapat, ez a tabellán nem igazán látszódik.

A nyolcadik fordulóban az eddigi legnagyobb rangadón egymásnak estek a Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek, azonban nem csak ők kapták meg a rivaldafényt. Rövid összefoglalót olvashattok az alábbiakban a legutóbbi meccsnapról.

Csongrádi Turulok vs. Bács-Kiskun Megyei Betyárok (2-0)

Hiába tett meg mindent Fluffy Pengu, a Betyároknak nem volt valós esélyük még arra sem, hogy pontot raboljanak a Turuloktól. Mind egyénileg, mind csapatszinten jelentős különbség alakult már ki az első percektől, ami megpecsételte a sorsát a Betyároknak. A Turulok örülhetnek, mivel biztosan továbbjutottak a csoportból, a második helyért azonban hatalmas harc lesz a Baranyai Bástyák, a Betyárok és a Somogyi Sasok között.

Tolnai Hercegek vs. Baranyai Bástyák (0-2)

Veterán e-sportolókkal a fedélzeten érkezett a Bástyák csapata, ami meglátszódott a mérkőzés képén. Rynaw jól ugrott be a Hercegekhez, de ő sem tudta felborítani az erőviszonyokat. Könnyed győzelmeket arattak Verzionék, amikkel jelezték a vetélytársaknak, hogy nem mondtak még le a továbbjutásról.

Budapesti Griffek vs. Nógrádi Tollas Vitézek (2-0)

Az egyik oldalon wAZIER, SanyaDau, Sora, Matebuff és benen, a másikon Kubu, Túróstészta, Carrie Fisher, Frenna és Zumei sorakozott fel, hogy összecsapjanak a Megyék Csatája eddigi legnagyobb rangadóján. A várt izgalmak bár elmaradtak, a színvonalas mérkőzéseken nagyszerűen szórakoztak a nézők. Kubu mindent megpróbált Túróstésztával együtt, de nem tudták eléggé megtolni Kayle szekerét, így a pontmentés elmaradt. Frenna nem volt könnyű helyzetben, mivel minden alkalommal hatalmas fókuszt kapott a csapatharcok során. A Griffek ezzel a csoport élére ugrottak, amivel bebiztosították helyüket a rájátszásban. Az utolsó fordulóban a Nógrádi Tollas Vitézek és a Pesti Arany Oroszlánok csapnak össze. Amelyik csapat nyer, az továbbjut, a döntetlen csak a Tollas Vitézeknek elég.

Vas Megyei Struccok vs. Veszprémi Várvédők (2-0)

Elméletben volt még esélyük a rájátszásra a Várvédőknek, de gyorsan lerombolták az álmaikat a vérre éhező Struccok. A visszavágón már nagyon nem voltak ott fejben az Idézők Szurdokában a Veszprém megyei srácok, rekordgyorsasággal dőlt be a Nexusuk.

Szombaton 13:30-tól érkezik a csoportkörök utolsó előtti meccsnapja, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!