irány a csoportkör

2020.10.29. 13:32

Gólzápor és idegenbeli találatok döntöttek, ez történt az MCS FIFA 21 megyei döntők 2. napján

Több meccs is csak idegenbeli góllal dőlt el, de a gólzáporos összecsapások sem maradtak el a Megyék Csatája megyei döntőinek első játéknapján Xbox One-on.

Elindultak a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és itt dől el az utolsó párosításokból, hogy kik lesznek azok, akik végül képviselhetik a saját megyéjüket majd a november 6-án induló csoportkörökben. A második napon az Xbox-os mezőny egyik fele is megmutatta magát, ugyanis 10 megye indulója mérhette össze tudását, és bár voltak nagyon egyértelmű eredmények, akadt néhány nagyon szoros párharc is.

Budapest #1

Gabinho 4:1 Csupii

Csupii 4:4 Gabinho

Továbbjutó: Gabinho 8:5-ös összesítéssel

Gabinho nem csak ennek a meccsnek, de az egész tornának az egyik legnagyobb esélyese. Eredményei, mint a V4 Future Sports Festival győzelem vagy az Ajaxban töltött egy éve kiemeli a mezőnyből. Az első mérkőzés mégis egy gyors gólváltással kezdődött, aztán viszont Gabinho elhúzott, és erre már nem volt válasza Csupiinak. Bár az idegenben lőtt gól még sokat is jelenthetett volna, de a végül egy gólgazdag találkozón döntetlen született, így Gabinho képviselheti Budapestet a Megyék Csatáján.

Pest #1

xTrueGunnerx 2:0 GodorDonat0510

GodorDonat0510 3:1 xTrueGunnerx

Továbbjutó: xTrueGunnerx 3:3-as összesítéssel, idegenben szerzett góllal

Ez volt a nap talán legnagyobb rangadója, a Veszprém játékos TrueGunner és a DVSC e-sportolója Donát feszülhetett egymásnak. Közülük az előbbi csak nem rég robbant be a köztudatba, rögtön egy HUNESZ FIFA Masters győzelemmel, míg utóbbi már jó ideje versenyzik, és többek között a Dortmund által kiírt versenyre is kijutott még az év első felében. Végletekig kiélezett meccset játszott, ahol mindkét fél egyszer-egyszer tudott nyerni. A második meccsen hiába játszott fölényben és magabiztosan Donát, a 64. percben egy lefordulást követően TrueGunner betalált és ez az idegenben szerzett gól végül az ő győzelmét jelentette összetettben.

Komárom-Esztergom #1

B3rti11 5:1 Minoo9

Minoo9 1:9 B3rti11

Továbbjutó: B3rti11 14:2-es összesítéssel

Az Illés Akadémia Spirit játékosa, Berti a nap legnagyobb arányú diadalát aratta, gyakorlatilag kiütötte ellenfelét, bár itt is 1:1-es szorosabbnak tűnő meccsnek indult a történet. Aztán beindult a henger, és a fiatal játékos a Real Madriddal hatalmas sikert aratott.

Heves #1

ullmannbence 1:4 SyGery

SyGery 3:3 ullmannbence

Továbbjutó: SyGery 7:4-es összesítéssel

Az eddigi párosításokat elnézve majdnem mindenhol eldőlt már a párharc az első mérkőzésen, itt sem történt ez másként. Az első gólra még tudott válaszolni bence, aztán viszont SyGery kézbe vette az irányítást és több nagyszerű találat révén nagy előnybe került. A visszavágó már abszolút kiegyenlített volt, fej-fej mellett haladtak a felek, a lefújást követően viszont a döntetlen SyGerynek kedvezett.

Nógrád #1

KeltaiDorian17 2:2 Ronor2802

Ronor2802 1:4 KeltaiDorian17

Továbbjutó: KeltaiDorian17 6:3-as összesítéssel

Nagy harcot hozott az első felvonás, ahol Ronornak sikerült két találatot is összehoznia már az első félidőben, Doriánnak pedig az idővel és az ellenfelével is versenyt kellett futnia. A második játékrészre azonban összekapta magát és kiegyenlített. Olyannyira elkapta a fonalat, hogy jó néhány gólig jutott, bár az első után még Ronor egalizált, de után nem tudta már belülről megrezgetni a hálót, így KeltaiDorian örülhetett a sikernek.

Csongrád #1

nemadavid 2:3 ManlyDan

ManlyDan 3:3 nemadavid

Továbbjutó: ManlyDan 6:5-ös összesítéssel

A nap egyik legszorosabb párharcát lehetett látni. Az első meccsen nemadavid szerzett vezetést, mire Dan fordított, majd jött az egyenlítés és végül a 89. percben egy a tizenhatoson belülre bejátszott labdából nyerte meg a meccset Dan. A visszavágon hasonló volt a helyzet, mindkét fél többször vette ki a hálóból a labdát, és bár ezen a meccsen nem született döntés, az összesített eredményt nézve az a hajrában szerzett gól az első találkozón Dan továbbjutását hozta.

Baranya #1

niklilac11 0:5 osricsi88

osricsi88 3:0 niklilac11

Továbbjutó: osricsi88 8:0-ás összesítéssel

Osricsi amellett, hogy parádézott, és egy cseppnyi esélyt sem hagyott ellenfelének, összehozta a nap egyetlen olyan továbbjutását, ahol a nyertes fél még csak gólt sem kapott.

Somogy #1

borospeter23 3:1 Bgabor99

Bgabor99 2:3 borospeter23

Továbbjutó: borospeter23 6:3-as összesítéssel

Nem volt könnyű borospeter dolga, hiszen az első mérkőzésen sokáig 1:1-re állt a találkozó, a hajrá megkezdése előtti pillanatokban viszont egy óriási kapushiba után szerzett vezetést, majd elhúzott még egy góllal. Aztán a második felvonásban is egészen a 72. percig 1:1-re állt az állás. Aztán egy újabb gyors gólváltás történt, mielőtt a 83. percben borospeter bebiztosította volna a sikerét.

Tolna #1

Bacsa11 0:5 Mogyi

Mogyi 6:3 Bacsa11

Továbbjutó: Mogyi 11:3-as összesítéssel

Mogyi nem misztifikálta túl a dolgot, már az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást, aztán, ha nem is az évszázad meccsét hozták össze, de az eredmény mindenképp stimmel.

Bács-Kiskun #1

Radibiceps 2:2 Sero

Sero 1:1 Radibiceps

Továbbjutó: Sero 3:3-as összesítéssel, több idegenben szerzett góllal

Sero szintén magabiztosan kezdett, és sikerült kétszer is betalálnia, Radibiceps viszont nem adta fel, és felállt ekkora hátrányból is. A visszavágón csak egy-egy találatig jutottak a játékosok, így a több idegenbeli gólnak köszönhetően Sero lesz ott a csoportmérkőzések során Bács-Kiskun színeiben.

Ne feledjétek ma is lesz közvetítés a Megyék Csatája Facebook oldalán, és most újabb megyék képviselői küzdenek meg egymással, ráadásul újra a PS4-eseké a főszerep. Íme a menetrend:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!