Ez már egy másik tempó

2019.05.30. 12:03

Világelsőként indul a nemzetközi 5G mobil e-sport torna

A Vodafone 5G ESL mobil nyílt milánói nagydöntője bemutatja az 5G alapú játékélményt a cég valós idejű mobilhálózatán.

A Vodafone és az ESL – a világ legnagyobb e-sport vállalata – elindította a Vodafone 5G ESL mobil nyílt versenyt: egy mobiltelefonos játék-tornát, amelynek keretében a nemzetközi e-versenysportban első alkalommal szerveznek

élőben, 5G hálózaton keresztül közvetített nagydöntőt.

A Vodafone 5G ESL mobil nyílt versenye holnap, május 31-én indul, s szeptember 29-éig tart. Azon tizenhét ország játékosai vehetnek részt rajta, ahol a Vodafone jelen van.

A versenyben két népszerű online mobil játékkal vetélkednek a résztvevők: az

Asphalt 9: Legends

akciójátékkal; valamint a többszereplős, kieséses battle royale stílusú harci játékkal, a

PUBG MOBILE-lal.

A nemzetközi torna több, kizárólagosan online selejtező-sorozatból áll, valamint az ESL selejtezőből, amelyre az ESL One egyesült királysági, birminghami, az ESL One kölni és a Gamescom németországi rendezvényein kerül sor.

Az online selejtezők bármilyen kompatibilis Android vagy iOS operációs rendszerű készüléken játszhatók, tetszés szerinti internetkapcsolaton.

Mindkét játék nagydöntőjére élőben, a Vodafone 5G hálózatán kerül sor szeptember 28-29-én a Milánói Játékhéten, ami kiváló terep annak demonstrálására, milyen jól használható a Vodafone nagysebességű, valós idejű 5G hálózata gamingre.

A játékosok a hivatalos weboldalon jelentkezhetnek az online selejtezőkre, ahol egyben további információkat is találhatnak a tornáról, a játékosok ranglistájával, a szemelvényekkel és a kommentátorok klipjeivel és videóival együtt, valamint helyszíni közvetítéseket tekinthetnek meg, és tanulmányozhatják az ESL One és a Gamescom programját.

Borítókép: PUBG MOBILE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!