Játékosoknak

2019.09.14. 18:00

Nvidia G-Sync támogatást kapnak az LG idei OLED tévéi

A gyártó egy szoftverfrissítésen keresztül G-Sync kompatibilissé teszi 2019-es televízióit.

Forrás: Shutterstock

A 65/55E9 és 77/65/55C9 modellek egyébként is meggyőző gyorsaságot és pontos színvisszaadást kínálnak, kiemelkedő teljesítményüket és képminőségüket pedig immár az Nvidia G-Sync hitelesítése is bizonyítja.

Ez garancia a gördülékeny, villódzás-, szakadás- és akadozásmentes, magával ragadó játékélményre az 55 és 77 hüvelyk közötti méretű, 4K felbontású készülékeken.

Az önálló fénykibocsátásra képes képpontokból álló OLED képernyői előtt ülve a játékosok az akció kellős közepén érezhetik magukat, hiszen a pixelek precíz, egyéni vezérlése elképesztően valósághű képi megjelenítést eredményez. Végtelen kontrasztjaik és rendkívül pontos színvisszaadásuk mellett a televíziók gyors válaszidőt és akár 120 Hz-es képfrissítési rátát kínálnak.

Az alig érzékelhető bemeneti késleltetés akár a különbséget is jelentheti győzelem és vereség között: a 6 milliszekundumos tartományban az 1440p felbontású tartalmak 120 Hz-es képfrissítéssel, a 13 milliszekundumos tartományban pedig a 4K minőségű tartalmak 60 Hz-es képfrissítéssel gördülékenyen futnak a készülékeken. Ezek a televíziók a minimális, egy képkockánál kisebb bemeneti késleltetés révén a lehető legjobb kijelzőmegoldást jelentik a játékokhoz.

Az Nvidia G-Sync támogatás a következő hetekben szoftverfrissítéssel válik elérhetővé.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!